זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 700 גרם חזה עוף, חתוך רצועות
- 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
- 1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות
- 1 פלפל כתום, חתוך לרצועות
- 1 בצל סגול קטן, פרוס
- 1/2 1 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח גס ופלפל שחור טחון טרי
- 2 כפיות אבקת צ'ילי
- 1/2 כפית אבקת שום
- 1/2 כפית אבקת בצל
- 1/2 כפית כמון טחון
- 1/2 כפית פפריקה מעושנת
- להגשה: ליים, כוסברה קצוצה וטורטיות
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-220 מעלות.
2. בקערה, מערבבים את רצועות העוף והירקות עם התיבול, משמנים תבנית גדולה ומפזרים עליה את העוף והירקות.
3. אופים במשך 20 דקות, עד שהעוף משחים ואז מכוונים את התנור למצב גריל וצולים במשך 1-2 דקות נוספות. נזהרים לא לשרוף את תכולת התבנית.
4. ב-5 הדקות האחרונות של האפייה - אך לא כשהגריל דולק - מכניסים לתנור את הטורטיות לחימום.
אופן ההגשה: מניחים מתערובת העוף והירקות במרכז כל טורטייה, מקפלים ומגישים לצד סלסת עגבניות.