זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 8 שוקי עוף
- 4 קישואים מוצקים
- 8 שיני שום שלמות בקליפתן
- 1/2 צרור כוסברה
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 5 כפות שמן
- 2 בצלים סגולים, חתוכים לקוביות
אופן ההכנה:
1. שוטפים היטב את הקישואים ופורסים אותם לעיגולים בקליפתם.
2. בסיר רחב, מחממים את השמן מטגנים את שוקי העוף עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים את העופות לצלחת, מוסיפים לסיר את הבצל והשום ומטגנים עד להזהבה.
3. מחזירים את העופות לסיר, מוסיפים את עשבי התיבול, מפזרים מעל את הקישואים, מנמיכים לאש קטנה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 45 דקות.