זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 3 אבוקדו, חתוכים לקוביות
- 2 שיני שום, כתושות
- 1 בצל סגול, קצוץ דק
- 1/2 לימון, סחוט
- מלח ופלפל שחור
- 3 ענפי סלרי, קצוצים דק
- 2 כפות מיונז
- 1/2 פלפל חריף, קצוץ דק דק
- 300 גרם חזה עוף
- 1 כף שמן
אופן ההכנה:
1. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל שחור משני הצדדים. מחממים את השמן במחבת על אש בינונית, ומטגנים את העוף במשך 3 דקות מכל צד עד להזהבה קלה. מוציאים לצלחת ופורסים לפרוסות דקות.
2. בקערת הגשה גדולה, מערבבים בעדינות את כל מרכיבי הסלט, ומניחים מעל את רצועות העוף. מגישים מיד, חם או קר, כסלט בפני עצמו או כמילוי לטורטייה או לסנדוויץ'.