זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 500 גרם חזה עוף שלם, חתוך לקוביות בגודל ביס
- 2 סלסילות פטריות טריות, פרוסות
- 6 שיני שום, פרוסות
- 1/2 כוס רוטב טריאקי מוכן
- 2 כפות שומשום
- 5 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. במחבת טפלון מחממים את שמן ומטגנים את הפטריות תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, עד להזהבה יפה. מוציאים לצלחת.
2. מוסיפים את קוביות העוף למחבת ומטגנים תוך ערבוב מתמיד, עד שהעוף מקבל גוון לבן.
3. מחזירים את הפטריות למחבת, מקפיצים יחד במשך דקה, יוצקים את הטריאקי על הכל, מוסיפים את השום ומקפיצים היטב יחד במשך 4-5 דקות. מסירים מהאש, מפזרים שומשום על הכל ומגישים מיד עם אורז לבן.