זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 10 ביצים
- 1/3 כוס חלב קוקוס
- 1/2 גמבה, חתוכה לקוביות
- 1/2 כוס עלי תרד
- 3-4 פרוסות פסטרמה הודו הוד לבן
- 1 כוס עגבניות שרי, חצויות
- מלח ופלפל שחור
- שמן קוקוס או שמן קנולה לשימון התבנית
אופן הכנת פריטטה עם פסטרמה הודו וירקות:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים בשמן קוקוס או קנולה תבנית אפייה מרובעת בגודל 23X23 ס"מ.
2. בקערה גדולה, טורפים את הביצים ומוסיפים את שאר המרכיבים, מלבד העגבניות ומערבבים היטב.
3. יוצקים את התערובת לתבנית, מפזרים מעל את חצאי העגבניות ואופים במשך 20-25 דקות. מגישים מיד, חם.