זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 450 גרם עוף טחון
- 1 אבוקדו בשל גדול
- 1 שן שום
- 1/3 כוס פירורי לחם 'פנקו'
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל
אופן הכנת בורגר עוף ואבוקדו:
1. מקלפים וחותכים את האבוקדו לקוביות, וקוצצים את שן השום.
2. מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים לעיסה אחידה.
3. מלהיטים מחבת פסים, יוצרים 4 קציצות בורגר גדולות מהעיסה, וצולים במחבת משני הצדדים, עד להשחמה טובה.
הצעת הגשה: כמובן, כמו כל בורגר אחר - בלחמנייה עוגלה, עם ירקות טריים ומיונז.