זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 כרעי עוף מחולקים
- 2 פלפלים אדומים
- 2 פלפלים צהובים
- 2 פלפלים ירוקים
- 10 שיני שום
- 1 ענף תימין טרי
- מיץ מלימון סחוט היטב
- 5 כפות שמן זית
- 1 כף שטוחה מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
אופן הכנת עוף עם פלפלים ברוטב:
רגע לפני: מתכון להכנת תבשיל שוקי עוף עם פלפלים צבעוניים קלויים ברוטב תימין ולימון שנותן טאצ' מיוחד לכל המנה ויש לכם יופי של ארוחה משפחתית משודרגת וטעימה.
• קולים את הפלפלים על אש חיה עד לריכוך. מעבירים את הפלפלים לשקית ונותנים להם 'להזיע' בפנים במשך 15 דקות.
• מסירים את הקליפה מהפלפלים וחותכים אותן לרצועות.
• פורסים לפרוסות דקות את שיני השום.
• מחממים את השמן בסיר סוטאז' רחב ונמוך ומטגנים קלות את העופות.
• מוסיפים לסיר את פרוסות השום, הפלפלים, התימין ומיץ הלימון הסחוט, מתבלים במלח ופלפל שחור.
• מבשלים בסיר מכוסה במשך 40 דקות על אש בינונית, מידי פעם מנערים את הסיר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!