זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 500 גרם חזה עוף
- 1/4 כוס שמן זית
- 2 שיני שום
- 1/4 כפית פפריקה חריפה
- 1/2 כפית תימין קצוץ
- מלח ופלפל שחור
- 4 לחמניות עגולות
- ירקות לבחירתכם
- מיונז / קטשופ / חרדל
אופן הכנת המבורגר חזה עוף:
רגע לפני: החלטתם לאחרונה לשמור על הגזרה? המנה הזאת בשבילכם: מתכון להמבורגר חזה עוף במרינדה עסיסית שדוחפים בלחמנייה עם פרוסות ירקות טריים ורוטב אהוב. תוך 15 דקות על שולחנכם.
• שוטפים היטב את נתחי העוף, מנגבים ומחלקים ל-4 נתחים שווים.
• מערבבים בקערה את שאר מרכיבי המרינדה, מצפים היטב את נתחי העוף מכל כיוון. מניחים לעוף לשהות במשרה במשך 5 דקות לפחות.
• מחממים מחבת פסים וצולים את נתחי העוף מכל צד במשך 3-4 דקות, עד להשחמה טובה.
• חוצים לרוחב את הלחמניות, מורחים מעט מיונז/קטשופ/חרדל (או את שלושתם, לפי הטעם), מניחים פרוסות של ירקות טריים אוהבים ובאמצע נתח חזה עוף צלוי.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!