רכיבים
- 1 ק״ג חזה עוף
- 2 ביצים
- 1/2 כוס בירה לבנה
- 1 כוס קמח תופח
- מלח ופלפל שחור
- שמן לטיגון
- 2 גזרים
- 3 ענפי סלרי
- 1 בצל גדול
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות רוטב צ׳ילי
- 2 כפות שמן
אופן הכנת נאגטס מוקפצים:
רגע לפני: חטיפי עוף פריכים תוצרת בית שרק נראים כמו נשנוש: מתכון לנאגטס חזה עוף מוקפצים עם ירקות ורוטב סויה מתקתק. ארוחה מושלמת שכולם יאהבו לפגוש בצלחת.
• חותכים את הגזרים למקלות ארוכים ודקים.
• חותכים כל ענף סלרי לארבעה חלקים.
• חותכים את הבצל ל-8 פרוסות.
• פורסים את חזה העוף לרצועות קצרות.
• טורפים במטריפה ידנית את הביצים, הבירה והקמח עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם, עד לקבלת בלילה סמיכה.
• משרים את רצועות העוף בבלילה למשך שעה.
• מחממים במחבת גדולה שמן בגובה 3 ס"מ. מטגנים בשמן החם את רצועות העוף, עד שהן מזהיבות משני צדדיהן. מעבירים לנייר סופג.
• מחממים 2 כפות שמן בווק, ומקפיצים את הגזר, הסלרי והבצל במשך 5 דקות.
• מוסיפים לווק את רוטב הצי'לי והסויה ומערבבים.
• מוסיפים את רצועות העוף המוזהבות ומקפיצים יחד במשך 3 דקות.
• מגישים חם סמוך לסיום הבישול.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!