רכיבים
- 4 כרעי עוף (מחולקים למשולשים ושוקיים)
- 3 בצל
- 2 גבעולי סלרי
- 1 פלפל ירוק חריף
- 300 גרם בורגול מושרה במים ומסונן
- 3-4 כוסות מרק עוף צח
- מלח ופלפל
- שמן לטיגון
אופן הכנת כרעי עוף עם בורגול:
רגע לפני: תבשיל עוף ובורגול מתובל היטב, עם חריפות מעודנת - שילוב מעולה לארוחת צהריים משפחתית בסיר אחד. מתכון להכנת כרעי עוף ובורגול עם בצל, סלרי ופלפל חריף.
• קוצצים דק את הבצל, הסלרי והפלפל הירוק.
• מחממים שמן זית לטיגון במחבת גדולה או סיר רחב, מניחים בו את כרעי העוף, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומטגנים עד להשחמה. לאחר הטיגון, מעבירים את העופות לכלי אחר.
• מוסיפים מעט שמן זית למחבת או הסיר, ומטגנים בו את הבצל, הסלרי והפלפל הקצוצים, במשך 4 דקות על אש בינונית.
• מוסיפים את הבורגול, ומטגנים במשך 7 דקות נוספות, ומידי פעם מערבבים.
• מרתיחים את המרק הצח.
• מחזירים את העופות למחבת/הסיר, יוצקים מעל את המרק החם ומכסים. מבשלים במשך שעה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!