רכיבים
- 1/2 ק"ג חזה עוף מופשר
- 2 בצלים בינוניים
- 6 פטריות
- קורט כורכום
- קורט כמון
- קורט פפריקה
- קורט תבלין גריל עוף
- מלח ופלפל
- שמן זית
אופן הכנת חזה עוף מוקפץ עם בצלים ופטריות
רגע לפני: נתח השניצל יכול להמתין במקפיא לא מעט זמן, מה שהופך אותו לפופולרי כל כך בארוחות מהירות: מתכון נהדר לחזה עוף מוקפץ עם בצלים ופטריות.
• חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.
• מערבבים היטב בקערה 5 כפות שמן זית עם הכורכום, הכמון, הפפריקה, תבלין העוף וקוביות חזה העוף. מעבירים למקרר.
• פורסים את הבצלים לטבעות ואת הפטריות לעיגולים.
• מחממים שמן לטיגון במחבת כבדה ומטגנים את הבצלים על אש נמוכה מאוד, במשך 20 דקות עד שיהיו שקופים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים את הפטריות.
• מגביהים את האש, מוסיפים את חזה העוף המתובל ומערבבים לאורך כל הטיגון עם כף עץ. כשהעוף משנה את צבעו ללבן, מסירים מהאש.
אופן ההגשה: חם. אורז לבן יכול להיות תוספת נהדרת לחזה העוף.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!