זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 כוס סירופ מייפל
- 5 כפות מרגרינה
- 1 ביצה גדולה
- ½1 כוסות קמח לבן מנופה
- 1/4 כוס קמח מלא מנופה
- ¼2 כפיות אבקת אפייה
- 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית ג'ינג'ר טחון
- 1/2 כוס חלב
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים שתי תבניות מאפינס של 12 שקעים.
2. מקציפים את סירופ המייפל והמרגרינה יחד בקערה גדולה, עד לקבלת תערובת אחידה וקרמית. מערבבים פנימה את הביצה עד לאיחוד.
3. משלבים בקערה קטנה את הקמחים, אבקת האפייה, אגוז המוסקט, המלח והג'ינג'ר. מוסיפים את החומרים היבשים לחומרים הרטובים, בכמה פעימות, לסירוגין, עם החלב - מקציפים את הבלילה קצרות לאחר כל הוספה. ממלאים את שקעי המאפינס בבלילה עד לגובה 3/4.
4. אופים עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, 20-30 דקות.