זמן הכנה120 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- ½1 כוסות סוכר
- 1 כוס חמאה, מרוככת
- 3 ביצים
- 1 כוס שמנת חמוצה
- 2 כפיות תמצית וניל
- ½3 כוסות קמח, מנופה
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 1 כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה:
1. בקערת המיקסר, מקרימים את הסוכר והחמאה. טורפים פנימה את הביצים. מוסיפים את השמנת החמוצה והווניל ומערבבים היטב.
2. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה. מוסיפים לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
3. מצננים את הבצק לפחות שעתיים או לילה. מעבירים בעזרת כפית לתבנית המרופדת בנייר אפייה משומן ואופים 10 דקות ב-190 מעלות.