זמן הכנה120 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- ½2 כוסות סוכר
- 1/4 כוס קקאו
- 1 כוס (226 גרם) חמאה
- 3/4 כוס חלב
- 1 כוס חמאת בוטנים
- 1/4 כפית מלח גס
- 5 כוסות שיבולת שועל
אופן ההכנה:
1. בסיר בינוני, על אש בינונית, ממסים את הסוכר, הקקאו, החמאה והחלב. מביאים את התערובת לרתיחה ונותנים לה לרתוח במשך דקה.
2. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את חמאת הבוטנים והמלח ואז מערבבים פנימה את שיבולת השועל.
3. יוצקים 2 כפות מהתערובת על גבי נייר אפייה, לכל עוגיה - ומניחים להתקררות והתקשות במשך שעתיים.