זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 6 עוגיות שוקולד צ'יפס גדולות
- 3/4 1 כוסות שמנת מתוקה / שמנת צמחית
- 1/2 כוס אבקת סוכר
- 2 כפות אבקת קקאו - אם רוצים קרם שוקולד
- לקישוט: אבקת קקאו או שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1. יוצקים את השמנת לקערה גדולה, מוסיפים את העוגיות ומשרים אותן בפנים במשך 5 דקות. מנערים את עודפי השמנת ומעבירים את העוגיות לצלחת.
2. את השמנת שבקערה, מקציפים בעזרת מיקסר ידני במשך 2 דקות. מוסיפים את אבקת הסוכר ואבקת הקקאו וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם רך.
3. הרכבת הקינוח: בעזרת כפית, יוצקים מעט מהקרם בכל כוס (הכינו מראש 2 כוסות), ואז מניחים מעל עוד עוגייה ועוד קרם - כך שיתקבלו שכבות של 3 עוגיות וקרם בכל כוס. מפזרים מעל אבקת קקאו או שוקולד צ'יפס ומגישים מיד.