זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
חלבי
לבראוניז:
- 200 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
- 200 גרם (1 כוס) סוכר
- 1/4 כפית מלח (חובה)
- 4 ביצים, בטמפרטורת החדר
- 1 כפית מחית וניל או תמצית וניל איכותית (אם אין, ניתן לוותר)
- 100 גרם (3/4 כוס) קמח לבן, מנופה
- 2 כפות קקאו, מנופה
- 200 גרם שוקולד מריר איכותי
לתוספות:
- 50 גרם שוקולד חלב, קצוץ
- 16 קוביות שוקולד לבן
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מניחים בקערה את החמאה והשוקולד המריר וממסים במיקרוגל בכמה פעימות, עד להמסה מלאה וקבלת תערובת מבריקה.
2. מוסיפים את הסוכר, המלח והווניל וטורפים היטב.
3. מוסיפים את הביצים - כל פעם אחת - וטורפים.
4. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים רק עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה (נזהרים לא לערבב יותר מאיחוד).
5. מוסיפים את שוקולד החלב ומוזגים לתוך תבנית בגודל 20*20 ס"מ המרופדת בנייר אפיה ומשומנת.
6. דוחפים פנימה את קוביות השוקולד הלבן. מכסים ואופים במשך 20-25 דקות.
7. מצננים ופורסים לקוביות.