זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 בננות גדולות (בערך ½1 כוסות של מחית) בשלות מאד
- 1/2 כוס אבקת קקאו לא ממותקת
- ½1 כוסות חמאת שקדים
- 1/4 כפית קינמון (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית סטנדרטית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה, מועכים את הבננות במזלג עד לקבלת תערובת חלקה.
3. מוסיפים את חמאת השקדים ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את אבקת הקקאו ואת הקינמון (אם בוחרים) ומערבבים, עד שאין אבקת קקאו נראית לעין.
5. שופכים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים במשך 20-25 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת ומשחימה בחלקה העליון.
6. מוציאים מהתנור ומניחים להתקררות מלאה לפני החיתוך לריבועים.