זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 200 גרם שוקולד מריר
- 3/4 כוס שמן
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
- כף גדושה של קקאו
- 1 כוס קמח
- 200 גרם חלבה
- 1.5 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
1. ממסים את השוקולד עם השמן יחדיו.
2. מקציפים 4 חלבונים עם הסוכר.
3. לאחר ההקצפה, מוסיפים את החלמונים, השוקולד המומס, הקקאו, האגוזים והקמח.
4. שופכים חצי מהתערובת לתוך תבנית, חותכים את החלבה לקוביות ומפזרים על התערובת.
5. שופכים מעל את יתרת התערובת ואופים בחום של 180 מעלות צלזיוס עד להיווצרות סדקים בצדדים ולא במרכז.