זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 3 ביצים
- 1 קופסת גבינה
- 1/4 1 כוסות סוכר
- 2 שקיות סוכר ווניל
- 3/4 כוס שמן
- 2 כוסות קמח תופח, מנופה
- 2 כוסות תערובת אגוזים ושקדים קצוצים
- סירופ מייפל
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים במטריפה ידנית את הביצים, הגבינה, הסוכר, סוכר הווניל, השמן והקמח, עד לקבלת בלילה אחידה.
2. מרפדים שתי תבניות אינגליש קייק בנייר אפיה, מרססים בספריי שמן / משמנים קלות, יוצקים לתבניות את הבלילה ומפזרים מעל את תערובת האגוזים והשקדים.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20-30 דקות, עד להשחמת ציפוי האגוזים והשקדים.
4. מיד בתום האפייה, מזלפים מעל העוגות סירופ מייפל.