זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1/3 כוס חמאת בוטנים
- 3/4 כפית אבקת אפייה
- 1/2 כוס סוכר
- 1/2 כוס חלב
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 3/4 כוס קמח
- 1/4 כפית מלח
- 1 ביצה
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים יחדיו, עד לקבלת עיסה אחידה.
2. ממלאים כל מנג'ט עד לחצי.
3. אופים בחום של 180 מעלות במשך 20-30 דקות, עד להזהבה. נועצים קיסם, אם הוא יוצא נקי, הם מוכנים.
4. מפדרים קלות עם אבקת סוכר.