זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 כוסות שיבולת שועל
- 3 בננות
- 2 ביצים
- 3/4 כוס תמרים שלמים מגולענים
- 1 כפית סודה לשתייה
- קמצוץ מלח וקינמון - לא חובה, אבל מוסיף המון
- שוקולד צ'יפס (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים קלות תבנית עם 10-12 שקעים.
2. במעבד מזון, מערבבים את כל המרכיבים, מלבד השוקולד צ'יפס, עד לקבלת תערובת חלקה.
3. מחלקים את הבלילה בין שקעי התבנית ומפזרים מעל את השוקולד צ'יפס.
4. אופים במשך 15-20 דקות. ניתן לאחסן במקרר עד 3 ימים.