![עוגת שוקולד ב-2 דקות](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2019/01/31/533c21c0-0200-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h691_w1000.jpg)
![עוגת שוקולד ב-2 דקות](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2019/01/31/533c21c0-0200-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h691_w1000.jpg)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 3 כפות קמח, מנופה
- 1/2 2 כפות סוכר
- 2 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
- 1/4 כפית סודה לשתייה
- 1/4 כפית מלח
- 3 כפות שמן קנולה או חמאה מומסת
- 3 כפות חלב
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1 כף שוקולד צ'יפס או שוקולד קצוץ (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. בספל בינוני המתאים לשימוש במיקרוגל, מערבבים היטב את החומרים היבשים - הקמח, הסוכר, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח.
2. מוסיפים את השמן, החלב ותמצית הווניל, ומערבבים הכל יחד במזלג עד לקבלת בלילה חלקה, ללא גושים. מפזרים מעל את השוקולד-צ'יפס.
3. מכניסים למיקרוגל ומפעילים על חום גבוה למשך 2 דקות (או 2.5 דקות, בהתאם לחוזק המיקרוגל). מוציאים ואוכלים מיד.
יש לכם עוד קצת זמן? הזליפו מעל סירופ שוקולד / קרמל, פזרו אגוזים / אבקת סוכר / סוכריות צבעוניות או הניחו מעל כדור גלידת וניל.