זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 אבוקדו בשלים
- 1/3 כוס אבקת קקאו
- 1 כפית אבקת אספרסו או קפה חזק
- 1/3 כוס דבש
- 3 כפות חלב קוקוס
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כפית מלח ים
- 1 כף פולי קקאו נא (לא חובה)
אופן הכנת פודינג שוקולד אבוקדו:
1. חוצים לשניים את האבוקדו וגורפים את הפרי למעבד מזון. מוסיפים את אבקת הקקאו, האספרסו, הדבש, חלב הקוקוס, תמצית הווניל והמלח וטוחנים לתערובת חלקה.
2. מוסיפים את פולי הקקאו ומערבבים היטב יחד.
3. מחלקים את הפודינג בין 4 קעריות הגשה אישיות או יותר, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 30 דקות להתגבשות. מגישים עם אבקת קקאו מפוזרת מעל ושברי אגוזים.