רכיבים
- 1/2 1 כוסות + 1 כף קמח
- 1/2 כוס שקדים טחונים דק
- 150 גרם חמאה רכה
- לציפוי: סוכר וניל
אופן הכנת סהרוני שקדים:
רגע לפני: מתכון להכנת עוגיות שקדים בצורת חצי סהר. המרקם הפריך והקראנצ'י של הסהרונים הופך אותם לממכרים במיוחד ולמאפה האולטימטיבי ליד הקפה. טיפ: הכפילו כמויות.
מתכון ל-36 עוגיות.
• מעבדים בקערת מיקסר את כל המרכיבים, מלבד סוכר הווניל, במשך 2 דקות, עד לקבלת תערובת אוורירית. משהים את התערובת למשך שעתיים בטמפרטורת החדר.
• מחממים את התנור לחום של 165 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
• בעזרת כף יוצרים על התבנית צורות של חצי סהר מהתערובת ומכניסים לאפייה למשך 25-30 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות קלות, אך עדיין בהירות מאוד.
• מוציאים מהתנור ומצננים למשך 10 דקות. מגלגלים את העוגיות בסוכר וניל ומאחסנים בכלי אטום עד להגשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!