זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 כפות ליקר שקדים או אחר
- 100 גר׳ אבקת סוכר
- 150 גר׳ שוקולד מריר איכותי
- 300 גר׳ שביבי שקדים מולבנים
אופן ההכנה:
בקערה מניחים את השקדים ואת הליקר ל-5 דק׳ יחד, ומיד מסננים היטב
מפזרים את השקדים על גבי נייר אפיה ומנפים מעליהם את הסוכר.
קולים בתנור עד הזהבה קלה בלבד.
ממיסים בבן מרי את השוקולד ומסירים מהאש.
מוסיפים לקערה את השקדים ומערבביפ היטב יחד.
על תבנית מכוסה נייר אפיה מניחים גבעות של השקדים בעזרת כף.
מקררים היטב ומגישים.