זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 8 כפות שמן זית
- 10 כפיות חומץ בלסמי
- 4 שיני שום, כתושות
- 2 כפיות אורגנו
- מלח גס
- 4 מלפפונים, חתוכים גס
- 4 כוסות קוביות לחם ישן (מכיכר כפרי או באגט)
- 4 כוסות עגבניות, חתוכות גס
- 450 גרם גבינת פטה, מפוררת
- 1 כוס בצל סגול, קצוץ דק
- 24 זיתי קלמטה, מגולענים וקצוצים
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, משלבים את שמן הזית, החומץ, השום, האורגנו וקורט מלח. מערבבים עד לאיחוד.
2. מוסיפים את המלפפון, הלחם, העגבניה, הפטה, הבצל והזיתים. משתמשים בידיים כדי לערבב את הסלט ולחלק באופן שווה את כל המרכיבים. מגישים בטמפרטורת החדר.