![תוך חמש דקות 'על השעון': סלט סלמון מעושן](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2020/07/26/708d1250-01d5-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h488_w731.png)
![תוך חמש דקות 'על השעון': סלט סלמון מעושן](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2020/07/26/708d1250-01d5-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h488_w731.png)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 ראש חסה אייסברג, חתוכה גס
- חופן עלי בייבי
- 6-7 פרוסות סלמון מעושן, קרועות לחתיכות קטנות
- 7 עגבניות שרי, חצויות
- 1/2 מלפפון בינוני, פרוס לטבעות
- 10 טבעות בצל סגול
- 1 כף שומשום
- 2 כפות חומץ תפוחים (לבן)
- 2 כפות שמן זית
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. בקערה בינונית מניחים את העלים והסלמון.
2. מוסיפים את העגבניות, המלפפון והבצל הסגול.
3. מפזרים מעל את השומשום והפלפל השחור ומזלפים את החומץ ושמן הזית. מערבבים קלות ומגישים.