זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1/2 כרוב אדום, קצוץ גס
- 1/2 כרוב לבן, קצוץ גס
- 4 גזרים, קלופים וקצוצים גס
- 1/2 צרור בצל ירוק, פרוס דק
- 2 כפות שמן קוקוס
- 1/2 כוס חומץ אורז
- 2 כפות חרדל דיז'ון
- 1/4 כוס יוגורט יווני
- גרידת 2 לימונים
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את הכרוב האדום והלבן עם הגזר. מוסיפים את הבצל הירוק.
2. בקערה בינונית, מערבבים את שמן הקוקוס עם חומץ האורז, החרדל, היוגורט וגרידת הלימון, עד לשילוב. מתבלים במלח ופלפל.
3. מערבבים היטב את הרוטב עם הירקות עד שהם מצופים היטב. מגישים מיד או מצננים במקרר עד 4 שעות לפני ההגשה.