זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 3 כוסות קוסקוס
- 1/2 4 כוסות ציר מרק ירקות רותח או מים רותחים עם מעט אבקת מרק
- 2 כוסות קוביות דלורית
- מלח ופלפל שחור
- שמן זית לצליית הדלורית
- 2 גמבות, קצוצות
- 1 כוס משמשים מיובשים, קצוצים
- 1 כוס גבינת פטה מפוררת
- 2-3 כוסות על רוקט או ארוגולה
- 3 כפות שמן זית
- מיץ מחצי לימון או לימון שלם
אופן ההכנה:
1. מניחים את הקוסקוס בקערה גדולה, יוצקים מעל את ציר המרק הרותח, מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לקוסקוס להתבשל במשך 10-15 דקות.
2. במקביל, מפזרים את קוביות הדלורית בתבנית, מזלפים מעל שמן זית, ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד שהדלורית רכה.
3. כשהקוסקוס מוכן, מערבבים אותו בעזרת מזלג.
4. מרפדים קערת הגשה בעלי הרוקט, מוסיפים מעל את הקוסקוס, קוביות הדלורית ושאר המרכיבים, מתבלים במל