זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 מלפפונים בגודל סטנדרטי, פרוסים לעיגולים
- 1/2 בצל סגול, חתוך לקוביות קטנות
לרוטב הוויניגרט:
- 1/2 1 כפות חומץ בן יין אדום (ניתן להחליף בכל חומץ אחר)
- 3 כפות שמן זית
- 1 שן שום, כתושה
- 1/2 כפית חרדל דיז'ון
- 3/4 כפית תערובת עשבי תיבול (ניתן להשתמש רק בבזילקום / פטרוזיליה / תימין / אורגנו מיובשים)
- 1/2 כפית סוכר (לא חובה)
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מעבירים את כל מרכיבי הרוטב לצנצנת אטומה ומנערים היטב.
2. מניחים את פרוסות המלפפונים וקוביות הבצל הסגול בקערה, יוצקים מעל את רוטב הוויניגרט ומגישים מיד.