זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 כרוב לבן, קצוץ דק
- 1 כרוב סגול, קצוץ דק
- 4-5 גזרים, חתוכים לג'וליאנים
- שומשום שחור
- שומשום לבן
- 4 ענפים של בצל ירוק, קצוצים
לרוטב:
- 1/4 כוס שמן
- 1/4 כוס סוכר
- 1 כף שמן שומשום
- 2 כפות מרין
- 1/4 כוס חומץ
- 1 כף רוטב סויה קיקומן
אופן ההכנה:
בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט. מגישים מיד או אחרי 2-3 שעות במקרר.