זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 זוקיני גדולים, חצויים ומקולפים לסירוגין
- 3 כפות שמן זית
- מלח ופלפל שחור
- 200 גרם מוצרלה, פרוסה דק
- 3 עגבניות בינוניות, פרוסות
- 1/2 כוס עלי בזיליקום קרועים
- 1/2 1 כפות חומץ בלסמי
אופן הכנת סלט קפרזה:
1. מחממים גריל חשמלי או מחבת פסים, ובמקביל, מברישים את חצאי הזוקיני בכף שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור.
2. כשהגריל או המחבת חמים, צולים את הזוקיני עד להתרככות במשך 2-3 דקות מכל צד, ומוציאים לצלחת להתקררות.
3. על מגש הגשה, מניחים את חצאי הקישואים, ועליהם מסדרים לסירוגין את פרוסות העגבניות והמוצרלה. מפזרים עלי בזיליקום קרועים.
4. מטפטפים על הסלט חומץ בלסמי ואת שמן הזית הנותר, מתבלים במלח ופלפל שחור, אם צריך, ומגישים מיד.