זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 אבטיח, קצוץ
- 2 כוסות עגבניות שרי, חצויות
- 2 כוסות ענבים סגולים, חצויים
- 1-3 כפות חומץ בלסמי לבן / חומץ לבן איכותי
- 1-2 כפות שמן זית
- מלח ים
- 1 כף עלי נענע טריים קצוצים
- 1 כף עלי בזיליקום טריים קצוצים
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים בעדינות את האבטיח, העגבניות והענבים, ואם הם לא היו במקרר לפני החיתוך, מקררים במשך 30 דקות.
2. מזלפים מעל הכל חומץ ושמן זית, מפזרים את הנענע והבזיליקום, מתבלים במלח, מערבבים ומגישים מיד.