זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 75 גרם חמאה
- 200 גרם שוקולד חלב או מריר, שבור לחתיכות
- 200 גרם קורנפלקס
- 2 כוסות (400 גרם) סוכר
- 1 כוס (200 מ"ל) מים
- 1 כפית מיץ לימון
אופן ההכנה:
1. מרתיחים בסיר את הסוכר עם המים. מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים במשך כדקה, תוך כדי ערבוב, עד שכל הסוכר נמס. מסירים מהאש. מצננים.
2. ממסים בסיר קטן את החמאה, השוקולד ו-4 כפות מתערובת הסוכר על אש נמוכה. מוציאים ומצננים במשך 5 דקות.
3. מערבבים את הקורנפלקס לתוך התערובת, יוצרים כדורים ומניחים על תבנית המרופדת בנייר אפייה. מניחים בצד עד להתייצבות ומגישים.