מרק עדשים כתומות
מרק פיקנטי וטעים שמצליח להישאר קליל ולא מכביד למרות שהוא סמיך ומשביע. תוך פחות משעה יעמוד על שולחנכם מרק נהדר שעובד מצוין גם בימים לוהטים. כי כן, אנחנו יודעים שהבטיחו לנו סתיו וסתיו שווה שלכת כתומה וגשם יפה, אבל זאת ישראל והדבר היחיד שמסמל כאן את הסתיו זה המרק הזה שתכינו וחצב שפורח לו אי שם.
מרק דלעת קלאסי שכל אחד צריך לדעת להכין
מתכון קל, פשוט ומלא טעם למרק הכי קלאסי לעונת הטרום-חורף שסוף סוף כאן וטיפ שיהפוך את המרק לקרמי ויעניק לו ארומה עשירה. מוכן תוך 20 דקות.
מרק עדשים ובטטות
20 דקות עבודה, עוד חצי שעה על האש ויש לכם ארוחה משפחתית משביעה וטעימה - והכי חשוב: נטולת בשר, כי בדיוק עברנו שבת או חג. תוכלו לבחור אם אתם מעדיפים את המרק שלכם מחוספס וצ'אנקי או חלק לגמרי.
מרק עגבניות בסגנון מקסיקני
רכיבים פשוטים שמתבשלים 10-15 דקות ואז נטחנים למרקם הרצוי. הכי טעים להגיש את המרק הזה עם סלסה חריפה בצד, פרוסות אבוקדו, צ'יפס טורטיה ורבעי ליים.
גספצ'ו
אמנם זהו היום הראשון של הסתיו, אך התחזית לימים הקרובים עדיין נעה בין 31 ל-27 מעלות. תוסיפו לזה ישיבה בסוכה ותקבלו צורך דחוף ומיידי במנות מרעננות כמו המרק המעולה הזה. ויש לנו טריק שהופך אותו למרק הספרדי המופלא שהוא ומונע ממנו להיות רוטב עגבניות מוזר ותפל.