זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1-2 לימונים, סחוטים היטב (1/4 כוס מיץ לימון)
- 1/2 כוס שמן זית
- 1 כפית דבש
- 1 שאלוט קטן, קצוץ
- 1/2 כפית מלח גס
- 1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. בקערה קטנה, טורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית את מיץ הלימון, הדבש והשאלוט הקצוץ.
2. מוסיפים בזרם דק את השמן, תוך ערבוב מתמיד. כשהרכיבים מתאחדים לרוטב, מתבלים במלח גס ופלפל שחור, מערבבים ושומרים בכלי אטום עד להגשה.