זמן הכנה120 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 ק"ג תפוחים, קלופים וחתוכים לקוביות
- 1 ק"ג סוכר (אפשר להפחית את הכמות)
- 1 כוס מים
- 2 כוכבי אניס או 2 מקלות קינמון
אופן ההכנה:
1. מניחים את כל הרכיבים בסיר אחד ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עד שמתקבל מרקם של ריבה, אך שעדיין רואים צורה קלה של קוביות התפוחים. אין צורך לבשל יותר מדי.
2. מצננים לטמפרטורת החדר ומאחסנים בצנצנת מעוקרת אטומה היטב.