זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 400 גרם עגבניות קצוצות משימורים
- 1 בצל סגול, קצוץ דק
- 1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה
- 2 פלפלים ירוקים חריפים (רצוי מזן חלפיניו), ללא הזרעים, קצוצים
- 2 שיני שום, פרוסות
- 1 כפית אורגנו מיובש
- 1/2 כפית כמון
- קורט סוכר (לא חובה)
- מלח ופלפל שחור
- מיץ לימון / ליים לפי הטעם
אופן ההכנה:
מניחים את כל המרכיבים במעבד מזון, טוחנים עד שכל המרכיבים נקצצים, אך נזהרים לא לטחון יותר מדי, אחרת הסלסה תאבד את המרקם שלה.
מגישים מיד או שומרים בכלי אטום במקרר עד 10 ימים.