זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 אבוקדו
- 1 כוס מיקס עלי פטרוזיליה ועלי כוסברה דחוסים
- 1 פלפל ירוק חריף, חצוי ונקי מזרעים
- 2 שיני שום
- 1-2 ליים או לימונים קטנים, סחוטים היטב
- 1/2 כוס מים
- 1/2 כוס שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1/2 כוס פיסטוקים / אגוזי מלך / שקדים
אופן ההכנה:
מתכון ל-2 כוסות רוטב
1. במעבד מזון, טוחנים את כל המרכיבים, מלבד הפיסטוקים, לרוטב אחיד.
2. מוסיפים את הפיסטוקים וממשיכים לטחון עד לקבלת המרקם הרצוי - חלק לגמרי או עם חתיכות נגיסות. ניתן להוסיף עוד שמן או מים כדי לדלל את הרוטב ולהשתמש בו כמרינדה לפסטה.