זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 גזרים גדולים, קלופים וקצוצים
- 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
- 5 גבעולי בצל ירוק (רק החלק הלבן), קצוצים
- 3/4 כוס שמן בוטנים / קנולה
- 1/2 כוס חומץ אורז
- 2 כפות רוטב סויה
- קמצוץ סוכר
- מלח
אופן ההכנה:
מתכון ל-2 כוסות
1. במעבד מזון, טוחנים את הגזר, הג'ינג'ר והבצל הירוק לפירורים גסים.
2. מוסיפים את השמן, החומץ, הסויה, הסוכר והמלח, וטוחנים עד לקבלת מרקם סמיך אחיד. מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר עד שבוע.