זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 ק"ג דלעת
- 1/2 ק"ג סוכר
- 3 יחידות ציפורן
- 3 יחידות כוכב אניס
- 1/2 כפית כמון
- 1/4 כפית קארי
- 1/4 כפית כורכום
- קמצוץ צ'ילי
אופן הכנת צ'אטני דלעת:
רגע לפני: תוספת מיוחדת לארוחת הבוקר: מתכון להכנת ממרח צ'אטני דלעת. אגב, את גרסת הקיץ לצ'אטני מכינים ממנגו.
• מקלפים את הדלעת, מסירים את הזרעים, שוטפים היטב וחותכים לקוביות קטנות.
• מכניסים את כל הרכיבים לסיר רחב ומוסיפים כוס מים. מבשלים על אש בינונית במשך שעה, עד שהדלעת רכה.
• מעבירים לכלי סגור ומעבירים לאחסון במקרר.
אופן ההגשה: פורסים את הלחם, עליו מניחים כף גדושה גבינה לבנה ועליה את הצ'אטני.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!