זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 חבילת בצק עלים
- 1 כף שמן
- 5 תפוחי עץ, חתוכים לקוביות
- 1/2 כפית קינמון
- 1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים את הבצק לריבועים. מעבירים לתבנית המרופדת בנייר אפייה וממשיכים לחתוך כמו בסרטון.
2. במחבת, מחממים את השמן ומוסיפים את התפוחים, הקינמון והסוכר. מערבבים עד שהתפוחים מתקרמלים יפה מכל הצדדים.
3. מעבירים למרכז הבצק ואופים כ-12 דקות עד להזהבה.
4. מגישים חם עם כדור גלידה בצד.