רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 פרוסות חזה עוף
- מלח ופלפל
- לסלט:
- 1 מנגו עסיסי, חתוך לקוביות
- 1/2 ראש רימון, מפורק
- 1/2 פלפל צ'ילי טרי, קצוץ דק
- 2 שיני שום, כתושות
- מלח ופלפל
- שמן זית
אופן ההכנה:
1. במחבת, מחממים מעט משמן הזית. מתבלים את חזה העוף במלח ובפלפל וצולים משני הצדדים עד שהוא עשוי. פורסים לרצועות עבות.
2. מניחים את המנגו, הרימון, הצ'ילי, השום והתיבול בקערה ומערבבים. שופכים מעל חזה העוף ומגישים.