זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 כפות שמן - לטיגון
- 1 בצל, פרוס דק
- 1 גמבה, פרוסה דק
- 5 פטריות שמפיניון, פרוסות
- קערה בינונית של תערובת כרוב וגזר הקצוצים דק
- 1 ביצה טרופה
- 2 כוסות אורז מבושל
- 3 כפות רוטב סויה וטריאקי מעורבים
- מלח ופלפל שחור
- מעט שום גבישי
- בוטנים גרוסים - להגשה
אופן ההכנה:
1. בווק, מחממים את השמן ומקפיצים את הירקות יחד למשך 2 דקות. יוצרים גומה במרכז, מוסיפים לתוכה את הביצה ומקפיצים הכל יחד. מוסיפים את האורז וממשיכים להקפיץ. מוסיפים את הרטבים והתיבול ומקפיצים כמה דקות יחד.
2. מפזרים מעל בוטנים גרוסים ומגישים.