זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- שמן - לטיגון
- 1 בצל, פרוס דק
- 5 פטריות, פרוסות דק
- 1 קישוא, פרוס לחצאי עיגולים
- 1 גמבה, פרוסה דק
- 1 חבילת נודלס, מבושלת על פי הוראות היצרן
- 1 כף רוטב סויה
- 2 כפות רוטב טריאקי
- 1 כף גדושה חמאת בוטנים
- צרור בצל ירוק, חתוך לטבעות
- חופן בוטנים קלויים
אופן ההכנה:
מחממים שמן בווק או מחבת. מקפיצים את כל הירקות (למעט הבצל הירוק) כמה דקות. מוסיפים את הנודלס, הסויה, הטריאקי וחמאת הבוטנים וממשיכים להקפיץ היטב. מוסיפים את הבצל הירוק והבוטנים, מקפיצים קלות ומגישים חם.