מבשלות בכיכר

מתכון לנודלס מוקפצים עם ירקות, בוטנים ורוטב סודי

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", תוספת אסייתית (שיכולה לשמש גם כארוחה), כיפית וקלילה, באדיבות השפית מורן פינטו: נודלס, בצל, פטריות, קישוא וגמבה עם טוויסט של בוטנים ורוטב מעניין שמשלב בין מתוק למלוח ועוטף הכל (מבשלות בכיכר, מתכונים, אוכל כיכר TV)

|
10
| כיכר השבת |
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 1 בצל, פרוס דק
  • 5 פטריות, פרוסות דק
  • 1 קישוא, פרוס לחצאי עיגולים
  • 1 גמבה, פרוסה דק
  • 1 חבילת נודלס, מבושלת על פי הוראות היצרן
  • 1 כף רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כף גדושה חמאת בוטנים
  • צרור בצל ירוק, חתוך לטבעות
  • חופן בוטנים קלויים

אופן ההכנה:

מחממים שמן בווק או מחבת. מקפיצים את כל הירקות (למעט הבצל הירוק) כמה דקות. מוסיפים את הנודלס, הסויה, הטריאקי וחמאת הבוטנים וממשיכים להקפיץ היטב. מוסיפים את הבצל הירוק והבוטנים, מקפיצים קלות ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות