זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 8 טורטיות
- 11 בצלים לבנים, קצוצים דק
- 4 פטריות פורטבלו, קצוצות דק
- 4 פטריות שמפיניון, קצוצות דק
- מעט שמן
- מלח ופלפל
- 100 גרם גבינה צהובה
- 100 גרם גבינה מלוחה
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים הכל יחד. מתבלים, מעבירים לקערה, מוסיפים את הגבינות ומערבבים.
2. ממלאים בטורטיה ומגלגלים. אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות או מטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים.