מה נאכל היום?

מתכון לטורטיה עם פטריות, בצל ותערובת גבינות ניגרות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת ארוחת ערב ערבה לחיך, ממצרכים שיש בכל בית, ללא צורך בקפיצה לסופרמרקט: טורטיה הממולאת בפטריות, בצל וגבינות ואז מטוגנת במחבת או נאפית, לקבלת מרקם קריספי - וכבונוס, היא מסבירה כיצד לבחור את הפטריות המשובחות ביותר ואיך "לשחק" עם המתכון (מתכונים, אוכל, כיכר TV, מבשלות בכיכר)

|
12
| כיכר השבת |
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 8 טורטיות
  • 11 בצלים לבנים, קצוצים דק
  • 4 פטריות פורטבלו, קצוצות דק
  • 4 פטריות שמפיניון, קצוצות דק
  • מעט שמן
  • מלח ופלפל
  • 100 גרם גבינה צהובה
  • 100 גרם גבינה מלוחה

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים הכל יחד. מתבלים, מעבירים לקערה, מוסיפים את הגבינות ומערבבים.

2. ממלאים בטורטיה ומגלגלים. אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות או מטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות