מנצלים שאריות

מתכון לברוסקטה פריכה עם צזיקי קיצי ומרענן

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו חוזרת - ובגדול ומכינה מנה קלילה ומהירה: צזיקי - מעין סלט פרשי של מלפפונים, שמיר ויוגורט, המוגש על ברוסקטה קריספית - שילוב שתתקשו לעמוד בפניו (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
2
| כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • שמן זית מעורבב עם מעט פפריקה - לטיגון
  • 3 מלפפונים מוצקים
  • 5 ענפי שמיר
  • 1 שן שום
  • 1 יוגורט טבעי
  • מלח ופלפל לבן
  • 1 לימון סחוט
  • 1 באגט, חתוך לפרוסות

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת. קוצצים דק את המלפפונים, השמיר והשום. מערבבים עם היוגורט, מתבלים ומוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים שוב הכל יחד.

2. צולים את פרוסות הבאגט על המחבת משני צדדים, כמה דקות - ומגישים את הצזיקי מעל.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות