זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- שמן זית מעורבב עם מעט פפריקה - לטיגון
- 3 מלפפונים מוצקים
- 5 ענפי שמיר
- 1 שן שום
- 1 יוגורט טבעי
- מלח ופלפל לבן
- 1 לימון סחוט
- 1 באגט, חתוך לפרוסות
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת. קוצצים דק את המלפפונים, השמיר והשום. מערבבים עם היוגורט, מתבלים ומוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים שוב הכל יחד.
2. צולים את פרוסות הבאגט על המחבת משני צדדים, כמה דקות - ומגישים את הצזיקי מעל.