זמן הכנה55 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- שמן - לטיגון
- 1 חבילת פטריות שמפיניון / פורטובלו
- 1 בצל לבן, קצוץ דק
- מלח ופלפל לבן
- 100 גרם גבינה צהובה, מפוררת
- 100 גרם גבינה מלוחה, מגוררת
אופן ההכנה:
1. מחממים שמן במחבת. מסירים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן דק יחסית (את הרגליים).
2. מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את רגלי הפטריות, מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לטגן עוד כמה דקות.
3. מעבירים לקערה ומערבבים עם הגבינות.
4. ממלאים את הפטריות. מניחים בתבנית ואופים או מטגנים במחבת, מכוסה, כ-25 דקות.