שבועות

מתכון לפטריות שמפיניון בשרניות במילוי תערובת גבינות ניגרות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מלמדת איך לבחור את הפטריות המשובחות ביותר ויוצרת מהן מנה חגיגית לשבועות: פטריות גדולות ועסיסיות הממולאות בגבינה מלוחה וצהובה נמתחות (אפשר גם כחולה או אחרת, לטעמכם) (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
2
| כיכר השבת |
זמן הכנה55 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 1 חבילת פטריות שמפיניון / פורטובלו
  • 1 בצל לבן, קצוץ דק
  • מלח ופלפל לבן
  • 100 גרם גבינה צהובה, מפוררת
  • 100 גרם גבינה מלוחה, מגוררת

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן במחבת. מסירים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן דק יחסית (את הרגליים).

2. מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את רגלי הפטריות, מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לטגן עוד כמה דקות.

3. מעבירים לקערה ומערבבים עם הגבינות.

4. ממלאים את הפטריות. מניחים בתבנית ואופים או מטגנים במחבת, מכוסה, כ-25 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות