זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 10 נתחי עוף פרוסים דק
- 10 פרוסות פסטרמה מסוג סלמי
- מלח
- 2 כפות פפריקה מעושנת
- 4 כפות רוטב טריאקי
- שמן - לטיגון
אופן ההכנה:
במחבת, מחממים שמן. מניחים פרוסת פסטרמה מעל כל נתח חזה עוף ומגלגלים יחד. ניתן לסגור היטב עם קיסם. מעבירים את הגלילות למחבת ומניחים אותן בצמידות אחת לשניה. מתבלים במלח ובפפריקה ומטגנים כמה דקות. הופכים לצד שני ומטגנים עוד קצת. שופכים את רוטב הטריאקי מעל, מבשלים יחד דקות ספורות ומגישים.