באנו לשדרג

מתכון לסלט קוסקוס יפהפה שמכינים בדקות בודדות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מפתיעה. את הקוסקוס אנו רגילים לאכול לצד בשר / עוף / דגים או בכלל בתוך מרק, אך הפעם הוא משמש כמרכיב עיקרי בסלט, יחד עם מלפפונים, בצל סגול - שניתן להמיר בירוק, נענע ומיץ תפוזים. כן, זה מרענן בדיוק כמו שנדמה לכם. בתאבון (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 שקית קוסקוס בינוני, מוכן לפי הוראות היצרן
  • 4 מלפפונים מוצקים, קצוצים דק
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 1/2 חבילת עלי נענע, קצוצים דק דק
  • מלח ופלפל
  • שמן זית
  • 1 תפוז, סחוט היטב

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את כל מרכיבי הסלט בקערה ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות